JEŚLI CHCESZ SIĘ DOWIEDZIEĆ:

  1. Jak ocenia Twój problem specjalista,
  2. Jakie działania rekomendowałby w Twojej obecnej sytuacji tak, żeby osiągać najlepsze rezultaty.

Podczas konsultacji online/telefonicznej, ekspert dokona wywiadu zdrowotnego, podczas którego zapyta Cię o przebyte choroby, leki i dawki leków, które zażywasz na co dzień, przeanalizuje Twoje nawyki żywieniowe i Twój styl życia.
Będziesz miał/maiła także okazję do przedstawienia swoich oczekiwań względem kuracji. Na podstawie zebranych informacji, ekspert określi Twoje zapotrzebowanie energetyczne oraz zaproponuje Ci rozwiązanie, które będzie dla Ciebie najlepsze.

Zamów darmową konsultację z ekspertem!
Prosimy o podanie swoich danych. Ustalimy dogodny termin konsultacji.


    Podając swoje dane wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych w celach marketingowych.

    Wchłanianie glukozy

    22 grudzień 2021 Diety

    Czy wiesz, że wchłanianie glukozy zaczyna się już w jamie ustnej, dlatego warto na posiłek przeznaczyć więcej czasu. Dokładnie go pogryźć i przeżuć, wydobywając jak najwięcej składników pokarmowych. Dobrze rozdrobniony pokarm trawi się efektywniej, a uczucie sytości pozostaje na dłużej….

    SEN A ODPORNOŚĆ ORGANIZMU

    13 grudzień 2021 uroda

    Odpoczynek jest bardzo ważny, co wiadomo nie od dziś.  Z przeprowadzonych badań wynika,że osoby które sypiały mniej niż 6 godzin na dobę były czterokrotnie bardziej narażone na zakażenia górnych dróg oddechowych. Zdrowy styl życia zaleca od 7 do 9 godzin…

    NIEDOBÓR WITAMINY K

    13 grudzień 2021 Produkty spożywcze

    Z badań wynika, że niedobór witaminy K może zwiększać ryzyko rozwoju miażdżycy, choroby Alzheimera, niektórych nowotworów a także osteoporozy. W codziennej diecie dostarczamy ją m.in. w: wątróbce, jajku, wołowinie czy łososiu, a także w zielonych produktach roślinnych tj.: kapuście, szpinaku,…

    SŁODKIE NAPOJE A DEPRESJA

    13 grudzień 2021 Produkty spożywcze

    Cukry rafinowane, zawarte w bardzo dużych ilościach w słodzonych napojach mają wpływ na rozwój depresji. Według badań spożycie dwóch kubków wysokosłodzonego napoju dziennie zwiększa ryzyko wystąpienia tej jednostki chorobowej o 5%, a wypijanie trzech kubków takiego napoju zwiększa ryzyko wystąpienia…